Igang igjen.

Nå har jeg endelig fått lov til å begynne med håndarbeid igjen,etter operasjonen i skulderen.Har begynt å lage barbiedukkeklær til datteren til en venn av meg.Han fikk en barbiedukke av meg,som han ga til sin datter sist han hadde samvær med henne,og selvfølgelig ville hun ha mer klær til dukken.Sa ja da han spurte om jeg ville lage noen barbiedukkeklær.Godt å komme igang igjen, etter flere måneder uten å kunne gjøre noe håndarbeid.

Vist 92 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Godt for deg å få lov til å drive med håndarbeide igjen etter oprasjonen i skuldren og at du og koser deg med de forskjellige tingene du lager, som nå dukkeklær til ei barbidukke og til en dukkemamma kos deg vidre med det

Det må være deilig å komme igang igjen. Jeg tror jeg hadde blitt sprø om mine hender var nødt til å holde seg i ro over lang tid. KOs deg så masse. Håper vi får se noen bilder av barbieklærne etterhvert:)

Det samme her

Ja,det skal komme noen bilder når jeg har fått lagd noen dukkeklær.Holder på med en selskapskjole nå.Skal bruke påsken til å hekle og strikke.

:-)

Snart ferdig med selskapskjole til dukken.Den var veldig vanskelig å hekle,men klarte å lage den allikevel.Skal komme et bilde av den når jeg er ferdig med den.Bare litt igjen,så er den klar til bruk.

Venter spent på å se den

Gleder meg til å se. Ekstra morsomt å få ferdig noe når man har strevd litt for å få det til.

Ja enig i det

Annonse

Nye bilder