Varmt tøy til de hjemløse.

Vi er en gjeng som driver å strikker sjal,votter,hansker,labber og pulsvarmere til de hjemløse i byen.Det gjelder både narkomane og andre som sliter med økonomien.Vi strikker og leverer det til Kirkens Bymisjon,og de deler det ut når julen kommer.Det blir pakket inn sånn at det blir en presang til de.I fjor strikket jeg 5 skjerf,5 pulsvarmere og noen labber.Det var en stor glede å gå og levere det fra meg.Så jo hvor glad de ble de som skal dele det ut.Håper flere kan være med å gjøre det samme som vi gjør.

Vist 318 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Bra initiativ. Hvilken by er det du leverer til? I Oslo har Alternativ Jul i folkets hus på youngstorget et tilsvarende opplegg. De er i teorien åpen for alle, voksne, barn, hjemmløse og bofaste, men opplegget deres er ordnet slik at det er mest hjemmløse som kommer.

Det er i Bergen jeg leverer til Kirkens Bymisjon.Det var gjennom Administrator Norge 1-2-3 jeg fikk vite om gruppen som strikker til de hjemløse.

Flott. Da har vi to innsamlingssteder. Hvis noen vet om flere andre steder i landet er det bare å fylle på. Minner også om innsamlingen som Unni har engasjert seg sånn i for gatebarna i Murmansk. Der har vi sendt pakker til en kontakt i Frelsesarmeen i Kirkenes som frakter dem videre over grensen til de som trenger det der. Det er mange som trenger vårt overskudd. Det er bare å velge en mulighet og bidra med det man kan. Og som du sier så blir man så glad av det selv også:)

Annonse

Nye bilder