Garn.

I dag synes jeg at jeg har vært flink.Jeg har sortert alt garnet etter pinnestørrelse.Litt av en jobb var det,men nå er det gjort.Nå blir det lettere å finne frem i altgarnet.Har blitt endel opp gjennom tiden.Liker å gå på Spar Kjøp og kjøpe garn.Hadde rikelig garn til skjerf til de narkomane til jul.Gir det til Kirkens Bymisjon.

Vist 224 ganger. Følges av 6 personer.

Kommentarer

Kjempegod ide’.

Mye lettere å se hvilken garn en kan strikke med når det er så godt sortert.

Jeg gleder meg til å se bildene av det du tryller fram på pinnene ☺☺

Holder på med sett bestående av bluse,skjørt og kåpe.Er ferdig med blusen og skjørtet.

Dette var jo en kjempegod ide, at man ikke har tenkt på det før!!!!! Takk for tipset :)

Måtte kjøpe meg litt garn i byen i dag.Det var en strikkebutikk som skulle legge ned.De hadde masse fint.

Det er så mye enklere å sette igang med noe når man ser klart for seg hva og hvor mye man har. Av en eller annen grunn har jeg ikke tenkt på den sorteringskategorien. Den var sikkert minst like lure som det jeg har sortert etter (sokkegarn hovedsaklig raggegarn, ull som tover, ull som ikke tover, bomullsgarn, loddent garn m.fl.)

Ja det finnes sikkert mange kategorier. Får vel bare prøve å finne hva som passer best.

Spiller ingen rolle hvordan man gjør det, bare man finner en måte å få det gjort på. Mye mer motiverende å sette igang med restegarns prosjekter når man har litt orden på det. Men av og til låser man seg i det systemet man har laget. Og da er det fint å få ideer til nye måter å se ting på. Jeg skal iallefall notere meg i hukommelsen denne sorteringskategorien. Vet andre som sorterer etter farge.

Det er kjempesnilt gjort.

Annonse

Nye bilder