Påskeprosjekter:-)

Siden det var så stille her, tenkte jeg at jeg skulle legge inn bilder av hva jeg har gjort i regnværet hittil i påsken…

Ajajaja Ohaha-kjole
og…

Elefantkjole str.3 år:-)

Vist 145 ganger. Følges av 6 personer.

Kommentarer

Heldige mottaker(e) av disse aldeles nusselige kjolene, der den første hadde et drømmenavn! ;))

Ja:-) Og når hun så den sa hun: Ajajaja Ohaha, som er det hun kaller giraffer. Det var flyttedag til nytt hus i går, overveldende for en 2 åring. Men hun var svært fornøyd da hun oppdaget at det bodde en Tittitt i nabohuset. En Tittitt er en baby, i dette tilfelle en jente som var et år yngre enn hun selv. Antageligvis er det det vi sier når vi kikker ned i en barnevogn (titt-titt)..

Kjempefine og gøye kjoler.

Finfine kjoler

Takk:-) Det ble en til i dag, og noen bokmerker som jeg er usikker på hva jeg synes om……

Så flotte:-) Både kjolene og bokmerkene. Jeg fikk noe lignende til bursdag i fjor, da var mønsteret satt på en “nylonpose” – og inneholdt lavendel. Nydelig var den – kanskje en ide du kan bruke istedet for bokmerker om du får for mange? Fortsatt god “sy”-påske. Her er det strikkevær i sol på terassen:-)

Takk:-) Akkurat disse egner seg ikke på poser, men har mye som egner seg til det. Liker helst enkle former, men artig å prøve disse mer Amerikanske greiene:-) Veldig morsomt å stingsette selv:-)

nydelige kjoler!!:)

Takk, Nina:-) Alltid koselig å lage småting:-)

Så flott kjole,Joan! Sånn skulle lille prinsessa vår hatt :)

Takk:-) Ja, de ble litt søte disse.. Enkel å lage!

Annonse

Nye bilder